Naslov (srp)

Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro

Autor

Čakar, Uroš, 1984-, 16877415

Doprinosi

Đorđević, Brižita, 1962-, 12590695
Petrović, Aleksandar, 1974-, 12881255
Stanković, Ivan, 1959-, 12534119

Opis (srp)

Воћна вина испитивана у оквиру ове докторске дисертације произведена су од аутохтоних и успешно интродукованих сорти воћа, углавном поеклом из Србије...

Opis (srp)

Медицинске науке - Броматологија / Medical science - Bromatology Datum odbrane: 13.06.2020.

Opis (eng)

Fruit wines analyzed in this doctoral dissertation were produced from autochthonous and successfully introduced fruit species mainly originating from Serbia...

Jezik

srpski

Datum

2020

Licenca

Creative Commons licenca
Ovo delo je licencirano pod uslovima licence
Creative Commons CC BY-NC-ND 2.0 AT - Creative Commons Autorstvo - Nekomercijalno - Bez prerada 2.0 Austria License.

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/at/legalcode

Predmet

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Bromatologija

fruit wine, polyphenols, antioxidant, anti alpha-glucosidase activity, enzymesof antioxidant protection

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Bromatologija

воћно вино, полифеноли, антиоксидативност, анто алфа-глукозидна активност, ензими антоксидативне заштите

615:663.21(043.3)