Naslov (srp)

Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro

Autor

Čakar, Uroš, 1984-, 16877415

Doprinosi

Đorđević, Brižita, 1962-, 12590695
Petrović, Aleksandar, 1974-, 12881255
Stanković, Ivan, 1959-, 12534119

Opis (eng)

Fruit wines analyzed in this doctoral dissertation were produced from autochthonous and successfully introduced fruit species mainly originating from Serbia...

Opis (srp)

Воћна вина испитивана у оквиру ове докторске дисертације произведена су од аутохтоних и успешно интродукованих сорти воћа, углавном поеклом из Србије...

Opis (srp)

Медицинске науке - Броматологија / Medical science - Bromatology Datum odbrane: 13.06.2020.

Jezik

srpski

Datum

2020

Licenca

Creative Commons licenca
Ovo delo je licencirano pod uslovima licence
Creative Commons CC BY-NC-ND 2.0 AT - Creative Commons Autorstvo - Nekomercijalno - Bez prerada 2.0 Austria License.

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/at/legalcode

Predmet

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Bromatologija

воћно вино, полифеноли, антиоксидативност, анто алфа-глукозидна активност, ензими антоксидативне заштите

615:663.21(043.3)

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Bromatologija

fruit wine, polyphenols, antioxidant, anti alpha-glucosidase activity, enzymesof antioxidant protection