Naslov (srp)

Унапређење одрживог квалитета пилећег меса и производа од пилећег меса у ланцу исхране : докторска дисертација

Autor

Škunca, Dubravka, 1984-, 13859687

Doprinosi

Đekić, Ilija, 1968-, 11453287
Tomašević, Igor, 1974-, 12884583
Nastasijević, Ivan, 1969-, 15303783
Tomić, Nikola S., 1973-, 12868967
Tomović, Vladimir M., 1974-, 13368167

Opis (eng)

Chicken meat chain presented through five subsystems - farm, slaughterhouse, meat processing plant, retail and consumers - has been explored in terms of sustainable quality through perception of quality and motives for the purchase of chicken meat and chicken meat products and assessment of the environmental performance of the whole chain to comprehensive quality function deployment oriented towards the needs of consumers, while respecting the demands of the environment....

Opis (srp)

Ланац пилећег меса представљен кроз пет подсистема − фарма, кланица, прерада, малопродаја и потрошачи − истраживан је са аспекта одрживог квалитета и то преко перцепције квалитета и мотива куповине пилећег меса и производа од пилећег меса и оцене учинка заштите животне средине читавог ланца до свеобухватног планирања квалитета усмереног ка потребама потрошача уз уважавање захтева животне средине...

Opis (srp)

Технолошко инжењерство - Прехрамбена технологија / Technology engineering - Food technology Datum odbrane: 18.02.2019.

Jezik

srpski

Datum

2018

Licenca

Creative Commons licenca
Ovo delo je licencirano pod uslovima licence
Creative Commons CC BY-NC-ND 2.0 AT - Creative Commons Autorstvo - Nekomercijalno - Bez prerada 2.0 Austria License.

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/at/legalcode

Predmet

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Živinarstvo

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Biotehnologija

ланац пилећег меса, перцепција квалитета, планирање квалитетаусмереног ка потребама потрошача, оцена животног циклуса, индикаториживотне средине

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Živinarstvo

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Biotehnologija

chicken meat chain, perceived quality, quality function deployment, lifecycle assessment, environmental indicators