Phaidra






 

Микроинкапсулација биоактивних једињења из споредних производа прехрамбене индустрије (sr)

Opis (sr): Биотехничке науке - Технологија конзервисања и врења / Biotechnology- Preservation and fermentation technology Datum odbrane: 07.07.2017.

Autor: Ana M., 1986- Kalušević

Klasifikacija: OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti → Inženjerstvo. Tehnika uopšte → Tehnologija → Prehrambena industrija. Industrijska mikrobiologija

Pregled
http://phaidrabg.bg.ac.rs/o:16223

Klasifikacija

Klasifikacije (klase, podklase)

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti

34: Inženjerstvo. Tehnika uopšte → 3409: Tehnologija → 340907: Prehrambena industrija. Industrijska mikrobiologija

микроинкапсулација, биоактивна једињења, носачи, антоцијани, спреј сушење, лиофилизација, прехрамбени производи ( srpski)

microencapsulation, carrier, bioactive compounds, аnthocyanins, spray drying, freeze drying, food products (engleski)

579.222:631.57(043.3) ( srpski)