Naslov (srp)

Struktura i funkcija proteina mleka modifikovanih u Majarovoj reakciji : doktorska disertacija

Autor

Peruško, Marija, 1988-, 59501833

Doprinosi

Ćirković Veličković, Tanja, 1972-, 12835175
Stanić-Vučinić, Dragana, 1972-, 13876327
Ferjančić, Zorana, 1970-, 14047335
Radosavljević, Jelena, 1983-, 14049639
Stojanović, Marijana, 1973-, 9691239

Opis (srp)

Hemija - Biohemija / Chemistry - Biochemistry Datum odbrane: 02.12.2019.

Jezik

srpski

Datum

2019

Licenca

Creative Commons licenca
Ovo delo je licencirano pod uslovima licence
Creative Commons CC BY-NC-SA 2.0 AT - Creative Commons Autorstvo - Nekomercijalno - Deliti pod istim uslovima 2.0 Austria License.

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/at/legalcode

Predmet

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Fundamentalna hemija. Fizička hemija

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Biografije

Milk proteins, milk allergens, cow milk, camel milk, Maillard reaction,sonification, macromolecular crowding, spray-drying

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Fundamentalna hemija. Fizička hemija

OSNO - Opšta sistematizacija naučnih oblasti, Biografije

Proteini mleka, alergeni mleka, kravlje mleko, kamilje mleko, Majarovareakcija, ultrazvuĉni tretman, uslovi makromolekulskog nagomilavanja, tretman sušenja raspršivanjem